Welkom op de website van CrossFit Gymert.

Wij willen u bewegen tot gezonde, sterke, levenslustige deelnemers aan de maatschappij vol energie en zelfvertrouwen. We doen dit volgens een eerlijke, realistische en effectieve methode.
Het is ons doel om u tot een uniek fitnessniveau te brengen door middel van een bewezen trainingsaanpak die uw fysieke grenzen zal verleggen.

Door middel van een trainingsprogramma van constant variërende combinaties van functionele bewegingen, uitgevoerd met een hoge intensiteit, maar ook voeding, begeleiden wij mensen tot verbeteringen in de kwaliteit van hun leven.
Elke techniek die we aanleren is van essentieel belang voor de ontwikkeling van uw gezondheid en fitness. We volgen niet iedere rage of hype, maar werken met wetenschappelijk bewezen trainingsvormen en voedingsplannen die gewenste resultaten opleveren als meer praktische, functionele kracht, meer energie, verbeterde stemming en wilskracht, snellere hersteltijd bij letsels, verlies van lichaamsvet en controle over uw lichaamsgewicht.

Bewegen is heel natuurlijk en het is noodzakelijk om onafhankelijk te kunnen blijven in ons leven. We gaan staan, zitten, lopen, rennen, gooien, tillen, dragen, duwen, trekken, klimmen, enzovoort, het hoort bij ons.

Het zijn dan ook deze bewegingen die de keuze mede bepalen voor het programma van CrossFit Gymert.

Klik hier om verder te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *