17/12/2022

Yoga

Bij CrossFit Gymert bieden we twee vormen van yoga aan. Alle vormen van yoga hebben als doel om soepeler te worden en rust te krijgen in je hoofd. Dat kan zowel op een actieve als een heel ontspannen en relaxte manier.

Yin Yoga: In deze les gaat het vooral om ontspannen. Houdingen worden gedurende langere tijd aangehouden waardoor je gaat voelen waar je spanningen vasthoudt. Als je deze yogavorm regelmatig beoefent leer je deze spanningen los te laten waardoor het lichaam ontspant. Omdat je even niet zoveel ‘moet’ wordt het vanzelf ook rustiger in je hoofd.

Poweryoga: Dit is een actieve les waarbij je veel in beweging bent. De houdingen volgen elkaar in een hoog tempo op waardoor je naast souplesse ook aan kracht en conditie werkt. Geloof het of niet maar je gaat van deze yogavorm zelfs zweten ;). We eindigen altijd met een eindontspanning waardoor je ook hier rust in je hoofd krijgt.

De lessen worden gegeven door Suzan Godding. Zij heeft jaren een succesvolle studio gehad maar omdat ze verhuisde naar Eindhoven is deze overgenomen. Suzan kan echter het lesgeven niet missen daarom gaat ze bij ons meer lessen geven. Suzan gebruikt vrijwel altijd muziek in haar lessen, houdt haar yogalessen luchtig en geeft met enthousiasme les. Op ieder niveau kan ze je helpen met de houdingen.

Op dit moment wordt de Power Yoga les gegeven op woensdag om 19.30; de Yin Yoga lessen op donderdag om 19.15 en 20.45; en op vrijdag om 8.45.

Ook voor yoga geldt: ‘No Excuses’! Heb je last van stress of vind je jezelf te stijf voor yoga? Neem gerust even contact op! Dat kan via suuzyoga@outlook.com of 0657330744.