Vandaag dag 1 Reebok CrossFit Games 2013

Vanmiddag om 17:00 start de eerste Event van de Masters. Tot 02:00 in de nacht zullen alle heats live te volgen zijn via http://games.crossfit.com/masters-stream?. De Masters Events zullen 3 dagen lang zijn (dinsdag, woensdag en donderdag).
Kijk voor de alle Masters-Events en de tijden in het onderstaande schema. Houd rekening met het tijdsverschil (8:00 daar (PDT) is 17:00 hier in Nederland (CEST)).
2013Games_WorkoutGraphic_Masters130721 

Ookzijn er al enkele Events van de Teams bekend gemaakt. Deze zijn op vrijdag, zaterdag en zondag. Natuurlijk zijn ook al deze heats live te volgen op games.crossfit.com.
Kijk voor de Events die al bekend zijn en de tijden op het onderstaande schema.
2013WorkoutGraphics_TEAM_monday_v2 

Als laatste zijn er natuurlijk de Individuals. De heren en dames zouden eigenlijk alle Events op vrijdag, zaterdag en zondag hebben. Vannacht is bekend gemaakt dat er een extra dag zal zijn morgen (woensdag). De Events van morgen zijn ook al bekend gemaakt. Een Event met zwemmen en bar-muscle-ups en een Event met roeien, een halve marathon (21.097 meter) roeien om precies te zijn!
Kijk voor alle al bekende Events en de tijden op het onderstaande schema. Natuurlijk is ook dit allemaal live te volgen.
2013WorkoutGraphics_INDIVIDUAL_monday 

Vergeet niet om met name 2 mensen in de gaten te houden. De Nederlander Erwin van Beek (Reebok CrossFit 020, Amsterdam) neemt deel aan de Masters Events 40-45 en Carla Nunes da Costa neemt deel aan de Women Events. Carla heeft lang in Nederland gewoond en woont momenteel in Afrika waar zij 1e werd in haar Regional. Ze zal eind dit jaar ook weer naar Nederland komen om deel te nemen aan Lowlands Throwdown 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *