Nieuws over The CrossFit Games 2012

The CrossFit Games 2011 zijn net achter de rug en het eerste nieuws van The Games 2012 is al een feit!
Volgend jaar start de zoektocht naar de meest fitte mensen al vroeg, vroeger dan dit jaar. Van 22 februari tot 25 maart gaat het eerste gedeelte van start.
‘The Open’ is dat eerste gedeelte en houdt in dat iedereen over heel de wereld zich in kan schrijven om 5 weken lang, iedere week een workout te doen. Deze workout kan gefilmd worden en daarna worden opgestuurd of je kan de workouts bij een van de CrossFit-affiliates doen.

Foto: Deelnemers aan The Open 2011 in CrossFit Gymert

Na The Open zullen de beste van een regio naar de ‘Regionals’ mogen. De wereld wordt verdeeld in verschillende regio’s. Dit jaar was Europa één regio en werd Amerika verdeeld in meerdere regio’s, omdat er daar meer CrossFitters zijn. Hoe de verdeling in 2012 zal zijn is niet bekend. De Regionals zullen in de weekenden tussen 27 april en 27 mei zijn. De Regionals bestaan uit wedstrijden van een weekend waaring veel workouts worden gedaan.

Foto: Niels Verschuren op Europe Regionals 2011

Uiteindelijk na de Regionals, zullen The Games zijn! 13 t/m 15 juli strijden de beste van iedere regio voor de titel ‘Fittest on Earth’. Elk jaar is er een zwaar onderdeel wat als een verrassing komt. Dit jaar was dit het zwemmen in de zee en handstand-walk. Wat zal het volgend jaar zijn?

Foto: Annie, the fittest woman on earth 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *