4 mei: Tovmasjan Invitational bij CrossFit Gymert

Op zondag 4 mei zal de Tovmasjan Invitational worden georganiseerd bij CrossFit Gymert. Deze wedstrijd is voor CrossFitters die graag deelnemen aan een gewichthef wedstrijd. Zo zijn er 25 teams van 4 personen (100 deelnemers) die als team een zo hoog mogelijke score proberen te halen op de Snatch en Clean & Jerk.
De dag zal om 10:00 beginnen met het Snatchen. In de middag zullen alle Clean & Jerks plaatsvinden. Om 18:00 zal de prijsuitreiking zijn.

Tovmasjan-Invitational1

De wedstrijd wordt georganiseerd door Karen Tovmasjan, in samenwerking met CrossFit Gymert. Naast dat het een gave wedstrijd zal zijn, zal deze dag in het thema van ‘Karen Tovmasjan naar Rio 2016’ staan. Zo probeert Karen om op de Olympische Spelen van 2016 in Rio deel te nemen aan het onderdeel Olympisch Gewichtheffen. Hiervoor heeft hij sponsoring nodig die onder andere zal worden verkregen door de Tovmasjan Invitational.

Toeschouwers zijn welkom om de deelnemers aan te moedigen. Entree: €5,-
Kijk voor meer informatie over de wedstrijd op http://www.tovmasjan.nl/tovmasjan-invitational-2/ en we zien jullie graag op zondag 4 mei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *